Fotograf:
Kylling.no
Med vannliljens mystikk inneholder
240 Kalorier,
30 g Karbo,
7 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Med vannliljens mystikk har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Med vannliljens mystikk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5433 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Med vannliljens mystikk med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 240.19 | 4 409.70 | 367.47 | Kcal |
Protein | 6.74 | 123.74 | 10.31 | gram |
Karbohydrat | 29.77 | 546.55 | 45.55 | gram |
Kostfiber | 0.77 | 14.14 | 1.18 | gram |
Fett | 10.29 | 188.92 | 15.74 | gram |
Mettet fett | 4.70 | 86.29 | 7.19 | gram |
Salt | 0.19 | 3.57 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.16 | Kr 76.37 | Kr 6.36 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 836 totalt | 1 836 pr porsj | 153 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i ca. 45 minutter.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn pisket kremfløte og vaniljefrø. Hell vannet fra gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis og krem.
Del sukkerbrødet i tre lag. Legg halvparten av rosinene på det nederste laget. Ha halvparten av fromasjen oppå. Legg på neste bunn og ha på resten av rosinene og det meste av fromasjen. Legg på den siste kakebunnen. Smør resten av fromasjen rundt kanten. Sett kakeringen stramt rundt kaken og hell på halvstiv gelé. La geleen stivne helt. Fjern kakeringen. Kle rundt kanten med et bånd av hvit marsipan. Pynt med hvit vannlilje og grønne blader i marsipan.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17904)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift