Fotograf:
Brodogkorn.no
Imponer med fargerike og deilige éclairs med silkemykt fyll til årets selskaper. Flee typer fyll finner du ved søk etter eclairs.
Eclairs er franske avlange vannbakkels Oppskriften inneholder
237 Kalorier,
13 g Karbo,
6 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grunnoppskrift eclairs er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3612 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Grunnoppskrift eclairs med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 236.67 | 1 708.19 | 48.81 | Kcal |
Protein | 6.26 | 45.18 | 1.29 | gram |
Karbohydrat | 12.58 | 90.80 | 2.59 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 6.28 | 0.18 | gram |
Fett | 17.73 | 127.97 | 3.66 | gram |
Mettet fett | 9.96 | 71.89 | 2.05 | gram |
Salt | 0.30 | 2.18 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.51 | Kr 18.12 | Kr 0.52 | .- |
Hele oppskriften veier | 722 totalt | 722 pr porsj | 21 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,26 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 35
eclairs
1. Kok opp kaldt vann og smør.
2. Visp inn melet samtidig som du rører kraftig med en tresleiv.
3. Rør godt til massen er ristet, det vil da danne seg et tynt hvitt lag i bunnen av gryten og massen er glatt og slipper kanten.
4. Ha over i en kjøkkenmaskin eller fortsett å røre kraftig for hånd, samtidig som du tilsetter eggene, ett om gangen.
5. Ha deigen over i en sprøytepose og trykk ut 10-12 cm lange eclairs.
6. Steke eclairene midt i ovnen på 180 C° i 20-25minutter, litt avhengig av hvor store du lager dem.
Denne oppskriften tilsvarer ca. 35 eclairs.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31858)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Innlagt dato:2015-01-03
Oppdatert dato:2015-01-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift