Fotograf:
Kylling.no
Sol og måne - natt og dag inneholder
326 Kalorier,
47 g Karbo,
6 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Sol og måne - natt og dag har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sol og måne - natt og dag er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6703 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sol og måne - natt og dag med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 325.94 | 4 138.07 | 344.84 | Kcal |
Protein | 6.07 | 77.06 | 6.42 | gram |
Karbohydrat | 46.89 | 595.31 | 49.61 | gram |
Kostfiber | 0.99 | 12.57 | 1.05 | gram |
Fett | 12.24 | 155.40 | 12.95 | gram |
Alkohol | 0.28 % | 3.55 | 0.30 | gram |
Mettet fett | 6.43 | 81.63 | 6.80 | gram |
Salt | 0.31 | 3.99 | 0.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.13 | Kr 52.43 | Kr 4.37 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 270 totalt | 1 270 pr porsj | 106 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i ca. 45 minutter.
Smelt sjokoladen i fløten og rør inn smør og konjakk. Avkjøl kremen. Bland alt til sitronkremen og varm den langsomt til den tykner. Avkjøl.
Del sukkerbrødbunnen i fire og dynk dem med ferskenlake. Legg sitronkremen mellom to lag. Legg på fersken og legg over en sukkerbrødbunn. Dekk denne med mokkakrem og legg på den siste bunnen. Kle kaken med marsipan. Den brune marsipanen er farget med kakao (halvparten av kaken dekkes med brun marsipan, mens den andre halvparten dekkes med hvit marsipan). Pynt med marsipanfioler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17908)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift