Fotograf:
Kylling.no
Molteblomstens håp inneholder
223 Kalorier,
17 g Karbo,
6 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Molteblomstens håp har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Molteblomstens håp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4502 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Molteblomstens håp med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 222.79 | 4 236.80 | 353.07 | Kcal |
Protein | 5.51 | 104.78 | 8.73 | gram |
Karbohydrat | 17.25 | 328.04 | 27.34 | gram |
Kostfiber | 2.29 | 43.55 | 3.63 | gram |
Fett | 14.13 | 268.71 | 22.39 | gram |
Mettet fett | 7.61 | 144.72 | 12.06 | gram |
Salt | 0.18 | 3.34 | 0.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.61 | Kr 277.84 | Kr 23.15 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 902 totalt | 1 902 pr porsj | 158 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i ca. 45 minutter.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Rør sammen eggeplommer og vaniljesukker. Bland inn crème fraîche. Hell vannet fra gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i blandingen med crème fraîche, eggeplommer og vaniljesukker.
Del sukkerbrødet i tre lag. Fyll mellom hvert lag med et lag molter og et lag fromasj. Dekk kaken med pisket krem og marsipan. Her er marsipanen farget med litt rød og gul farge. Pynt med molteblomster av marsipan.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17907)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift