Fotograf:
Kylling.no
Jubilantens valnøttkake inneholder
337 Kalorier,
32 g Karbo,
7 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Jubilantens valnøttkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jubilantens valnøttkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6514 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Jubilantens valnøttkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 337.29 | 5 255.45 | 437.95 | Kcal |
Protein | 7.27 | 113.28 | 9.44 | gram |
Karbohydrat | 31.67 | 493.46 | 41.12 | gram |
Kostfiber | 1.62 | 25.24 | 2.10 | gram |
Fett | 19.81 | 308.67 | 25.72 | gram |
Mettet fett | 7.29 | 113.59 | 9.47 | gram |
Salt | 0.21 | 3.21 | 0.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.59 | Kr 71.52 | Kr 5.96 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 558 totalt | 1 558 pr porsj | 130 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 22-24 cm. i diameter, ved 160 °C i 45 minutter.
Del sukkerbrødet i tre og dynk med eplemost og sherry. Plukk ut de peneste valnøttene til pynt. Grovhakk resten av valnøttene. Pisk kremen og bland vel halvparten med de hakkede nøttene. Fyll nøttekremen i kaken. Smør resten av kremen over og rundt kaken. Legg en sirkel av matpapir, ca. 10 cm. i diameter oppå kaken, litt på siden. Bre over marsipanlokket. Skjær en stjerne i marsipanen der matpapiret ligger, og trekk marsipan-"klaffene" opp. Ta forsiktig bort matpapiret og dryss hakkede valnøtter i åpningen. Fest et pyntebånd rundt kaken og legg valnøtter rundt kanten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17927)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-03
Oppdatert dato:2004-06-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift