Fotograf:
Kylling.no
Elsker, elsker ikke inneholder
296 Kalorier,
28 g Karbo,
8 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Elsker, elsker ikke har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Elsker, elsker ikke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5039 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Elsker. elsker ikke med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 295.95 | 3 906.60 | 325.55 | Kcal |
Protein | 7.74 | 102.17 | 8.51 | gram |
Karbohydrat | 27.85 | 367.63 | 30.64 | gram |
Kostfiber | 0.97 | 12.80 | 1.07 | gram |
Fett | 15.94 | 210.41 | 17.53 | gram |
Alkohol | 1.17 % | 15.44 | 1.29 | gram |
Mettet fett | 6.62 | 87.39 | 7.28 | gram |
Salt | 0.27 | 3.52 | 0.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.80 | Kr 89.76 | Kr 7.48 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 320 totalt | 1 320 pr porsj | 110 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,64 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i ca. 45 minutter.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn pisket kremfløte. Hell vannet fra gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis og krem. Smak til med portvin.
Del sukkerbrødet i tre lag. Dynk med portvin og ha halvparten av valnøttene og halvparten av fromasjen på det nederste laget. Legg på neste kakebunn og dynk med portvin og ha på resten av valnøttene og resten av fromasjen. Legg på den tredje kakebunnen. Dekk kaken med pisket krem og marsipan. Pynt kaken med prestekrager i marsipan.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17910)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift