Multer i himmelseng



Multer i himmelseng oppskrift.
Fotograf: Kylling.no
Dekk et tynt sukkerbrød med multer, créme fraîche og marengs. Det blir en herlig smaksbombe!

Oppskriften inneholder 256 Kalorier, 31 g Karbo, 5 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Multer i himmelseng er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 4 lesere
Lesere: 10026 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Lite sukkerbrød:

Ca 3stkegg
Ca 90grsukker
90grhvetemel
0,5tsbakepulver
3dlmulter
3dlcrème fraîche orginal, 35 % eller seterrømme
3stkeggeplomme
1ssvaniljesukker

Marengs:

3stkeggehvite
2dlsukker




Kalorier og næringsinnhold i Multer i himmelseng med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier256.242 890.57240.88Kcal
Protein5.3860.695.06gram
Karbohydrat30.99349.5929.13gram
Kostfiber1.2013.541.13gram
Fett12.04135.8211.32gram
Mettet fett6.4772.996.08gram
Salt0.202.260.19gram
Pris på oppskriftenKr 8.31Kr 93.74Kr 7.81.-
Hele oppskriften veier1 128 totalt1 128 pr porsj94 pr stk gram
Energiprosent fra karbo48,37 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Pisk stiv eggedosis av egg og sukker. Vend inn mel iblandet bakepulver. Hell røren i en smurt springform, 22-24 cm. i diameter.
Stek sukkerbrødet nederst i stekeovnen ved 160 °C i ca. 25 minutter. Avkjøl sukkerbrødet på rist. Legg sukkerbrødet tilbake i springformen. Dekk bunnen med multer og fordel over crème fraîche som er rørt sammen med eggeplommer og vaniljesukker.
Pisk eggehvitene halvt stive og tilsett sukkeret under fortsatt pisking til seig marengs. Fordel marengsen på toppen i formen og lag fint mønster med en gaffel.
Sett formen høyt i stekeovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Du må kikke litt inn i ovnen underveis for å unngå at marengsen blir brent.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 18543)
Tilberedningstid: 40-60 min
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-09-25
Oppdatert dato:2022-03-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Multekake til julaften.Multekake til julaften.
Denne retten har 241,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marsipankake med multer.Marsipankake med multer.
Denne retten har 333,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Multer i himmelseng.Multer i himmelseng.
Denne retten har 256,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bløtkake med multer og karamell.Bløtkake med multer og karamell.
Denne retten har 293,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.