Muslinger i hvitvin inneholder
60 Kalorier,
1 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Muslinger i hvitvin har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Muslinger i hvitvin er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4961 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Muslinger i hvitvin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 59.73 | 117.75 | Kcal |
Protein | 3.99 | 7.87 | gram |
Karbohydrat | 1.13 | 2.23 | gram |
Kostfiber | 0.37 | 0.73 | gram |
Fett | 0.53 | 1.04 | gram |
Mettet fett | 0.11 | 0.22 | gram |
Alkohol | 4.82 % | | | |
Salt | 0.96 | 1.89 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.82 | Kr 19.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 577 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,56 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll muslingene og skrubb dem om nødvendig med en børste. Fjern åpne muslinger vekk.
Skrell løk og hvitløk og hakk dem grovt. Snitt chilien på langs. Skyll kjernene ut, snitt resten ganske fint. (De rensede chilier knuses eller hakkes).
Ha vin, løk, hvitløk, chili og laurbærblader i en meget stor gryte. La det koke opp, krydre med persille, salt og pepper.
I med muslingene, på med lokket og vent ca. 10 minutter. De fleste muslinger har allerede åpnet seg etter denne tid. Kok dem eventuelt videre 2-3 minutter og se, hva som så skjer. Alle lukkede muslinger fjernes vekk, og resten skal på bordet med det samme.
Bestikket har man, når man har spist den første musling: Fisk muslingekjøttet ut av skallen, skrell så med den frie muslingeskal alle andre muslinger ut av deres hus. Suppen suges opp med brødet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21542)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-02-15
Oppdatert dato:2006-02-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.