Muslinger i hvitvin



Muslinger i hvitvin inneholder 60 Kalorier, 1 g Karbo, 4 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Muslinger i hvitvin har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Muslinger i hvitvin er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4961 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
2kgfriske muslinger eller blåskjell
1stkløk
4feddhvitløk
1stkchilipepper
0,8literhvitvin, tørr
1stklaurbærblad
8sspersille
1tssalt, bordsalt
1tspepper




Næringsdeklarasjon for Muslinger i hvitvin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier59.73117.75Kcal
Protein3.997.87gram
Karbohydrat1.132.23gram
Kostfiber0.370.73gram
Fett0.531.04gram
Mettet fett0.110.22gram
Alkohol4.82 %
Salt0.961.89gram
Pris på oppskriftenKr 9.82Kr 19.36Kroner
Hele oppskriften veier1 577 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo7,56 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skyll muslingene og skrubb dem om nødvendig med en børste. Fjern åpne muslinger vekk.

Skrell løk og hvitløk og hakk dem grovt. Snitt chilien på langs. Skyll kjernene ut, snitt resten ganske fint. (De rensede chilier knuses eller hakkes).

Ha vin, løk, hvitløk, chili og laurbærblader i en meget stor gryte. La det koke opp, krydre med persille, salt og pepper.

I med muslingene, på med lokket og vent ca. 10 minutter. De fleste muslinger har allerede åpnet seg etter denne tid. Kok dem eventuelt videre 2-3 minutter og se, hva som så skjer. Alle lukkede muslinger fjernes vekk, og resten skal på bordet med det samme.

Bestikket har man, når man har spist den første musling: Fisk muslingekjøttet ut av skallen, skrell så med den frie muslingeskal alle andre muslinger ut av deres hus. Suppen suges opp med brødet.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21542)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-02-15
Oppdatert dato:2006-02-15


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.