Fotograf:
Rosemarie Pettersen
Vi lagde nanbrød hjemme og ville prøve en ny vri ved å bruke de som pizza. Og det var vellykket. Her i en variant med salami. En annen er med spekeskinke som kommer som egen oppskrift. Det som tar tid er å steke brødene. Annet fyll er jo mulig her som for eksempel kokt skinke, kylling, reker ol.
Legg merke til den pizzakniven vi har. Ser kul ut med vanskelig å bruke. Oppskriften inneholder
246 Kalorier,
13 g Karbo,
10 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nanpizza med salami er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2268 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Nanpizza med salami med ingrediensene over!
Navn Verdi pr 100 g Verdi pr porsjon Verdi pr stykke Enhet Kalorier 246.38 1 064.36 Kcal Protein 9.67 41.77 gram Karbohydrat 12.94 55.90 gram Kostfiber 0.66 2.85 gram Fett 17.18 74.22 gram Mettet fett 6.03 26.05 gram Salt 2.14 9.23 gram Pris på oppskriften Kr 10.87 Kr 46.96 Kr .- Hele oppskriften veier 864 totalt 432 pr porsj pr stk gram Energiprosent fra karbo 21 % Lavkarbo Hva betyr dette?
Fremgangsmåte:
Vi bruke nanbrød som vi hadde bakt tidligere.
Les her
Smør på pizzasaus på brødene og fordel fyllet utover. Dryss ost til slutt. Etter steking pyntet vi med basilkumblader.
Pizzaene stekes i ca 5 minutter ved ca 200C, eller til brødet får farge rundt og osten smelter. Kan gå veldig fort litt avhengig av tykkelse ol.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Pettersen
(Intern: 34936)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Innlagt dato: 2020-03-07
Oppdatert dato: 2020-03-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift