Nøttebunn med eggekrem inneholder
305 Kalorier,
20 g Karbo,
8 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Nøttebunn med eggekrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nøttebunn med eggekrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
10599 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Nøttebunn med eggekrem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 304.94 | 3 588.29 | 299.02 | Kcal |
Protein | 7.86 | 92.49 | 7.71 | gram |
Karbohydrat | 19.88 | 233.93 | 19.49 | gram |
Kostfiber | 2.31 | 27.18 | 2.27 | gram |
Fett | 21.04 | 247.58 | 20.63 | gram |
Mettet fett | 2.32 | 27.30 | 2.27 | gram |
Salt | 0.10 | 1.20 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.30 | Kr 62.37 | Kr 5.20 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 177 totalt | 1 177 pr porsj | 98 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,07 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
I stekeovn ved 200 °C
Mal nøttene. Pisk eggedosis og vend inn nøtteblandingen. Stek kaken på nederste rille i 20-30 minutter. Avkjøl.
Eggekrem:
Skrap ut vaniljefrøene og ha dem i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Varm opp under omrøring til kremen begynner å tykne. Vær forsiktig så det ikke blir for varmt slik at kremen ”sprekker”. Når kremen har fått passe tykk konsistens, avkjøles den i kaldt vann. Rør av og til. Ha eggekremen over nøttebunnen og pynt med bær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 18343)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-07-26
Oppdatert dato:2004-07-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift