Fotograf:
Kraft foods
Valnøttkake med romkrem inneholder
309 Kalorier,
40 g Karbo,
7 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Valnøttkake med romkrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Valnøttkake med romkrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Valnøttkake med romkrem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 308.89 | 4 740.72 | 395.06 | Kcal |
Protein | 6.73 | 103.29 | 8.61 | gram |
Karbohydrat | 40.14 | 616.05 | 51.34 | gram |
Kostfiber | 2.16 | 33.15 | 2.76 | gram |
Fett | 13.01 | 199.67 | 16.64 | gram |
Mettet fett | 2.72 | 41.75 | 3.48 | gram |
Salt | 0.15 | 2.30 | 0.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.73 | Kr 87.94 | Kr 7.33 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 535 totalt | 1 535 pr porsj | 128 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
1. Mal valnøttkjerner, sjokolade og mel sammen i foodprocessor. Pass på at blandingen ikke blir for finmalt.
2. Visp eggedosis av egg og sukker, og vend inn i nøtte-blandingen.
3. Fyll røren i en godt smurt form, ca 24 cm i diameter, stek kaken på nederste rille ved 170°C i ca 45 minutter (til den er gjennomstekt).
4. Avkjøl kaken i formen på rist.
5. Lag Freia Kakefyll med rom-smak etter anvisning på pakken.
6. Del kaken i to eller tre lag og legg den sammen med Freia Kakefyll mellom lagene.
7. Smelt Freia Dronning Glasur etter anvisning på pakken og smør den over kaken. Pynt eventuelt med friske bær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kraft foods
(Intern: 25083)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-09
Oppdatert dato:2008-06-09
Lesere:
8463 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift