Fotograf:
Melk.no
En nydelig kake for den som er glad i nøtter. Oppskriften inneholder
390 Kalorier,
23 g Karbo,
8 g Protein og
29 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frøken Torps valnøttkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5591 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Frøken Torps valnøttkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 390.26 | 2 851.86 | 475.31 | Kcal |
Protein | 8.36 | 61.09 | 10.18 | gram |
Karbohydrat | 22.83 | 166.83 | 27.81 | gram |
Kostfiber | 1.98 | 14.47 | 2.41 | gram |
Fett | 29.06 | 212.36 | 35.39 | gram |
Mettet fett | 7.00 | 51.15 | 8.53 | gram |
Salt | 0.13 | 0.92 | 0.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.41 | Kr 54.15 | Kr 9.02 | .- |
Hele oppskriften veier | 731 totalt | 731 pr porsj | 122 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,39 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
stykker
Mal nøttene og bland med hvetemel. Visp stiv eggedosis av egg og sukker. Vend forsiktig inn nøtteblandingen. Hell røren i smurt kakeform og stek kakebunnen. Avkjøl på rist og server på pent fat.
Pynt kaken med krem eller server en bolle med vispet krem ved siden av. Melisseblad på kaken som pynt er lekkert.
Rund form ca 22 cm i diameter (til en kake på 6-8 porsjoner).
I stekeovn ved 175 °C i 35-45 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28603)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-08-06
Oppdatert dato:2013-08-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift