Fotograf:
Dansukker
Nøtte- og mandeltosca inneholder
483 Kalorier,
26 g Karbo,
9 g Protein og
37 g Fett pr 100 gr
Nøtte- og mandeltosca har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nøtte- og mandeltosca er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4391 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Nøtte- og mandeltosca med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 482.58 | 4 662.64 | 466.26 | Kcal |
Protein | 8.66 | 83.67 | 8.37 | gram |
Karbohydrat | 26.33 | 254.40 | 25.44 | gram |
Kostfiber | 3.64 | 35.17 | 3.52 | gram |
Fett | 37.26 | 360.00 | 36.00 | gram |
Mettet fett | 12.49 | 120.68 | 12.07 | gram |
Salt | 0.36 | 3.52 | 0.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.28 | Kr 60.68 | Kr 6.07 | .- |
Hele oppskriften veier | 966 totalt | 966 pr porsj | 97 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,82 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Rist hasselnøttene i en stekepanne på komfyren. Fjern skallet ved å gni nøttene i for eksempel tykt husholdningspapir. Rist også mandlene og valnøttene.
Smelt matfettet til bunnen og la det avkjøles. Bland deretter alle ingrediensene til en deig som trykkes ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter. Forstekes på 200 ° i 10 minutter. Senk varmen til 175 °.
Bland alle ingrediensene til fyllet i en kjele, med unntak av mandler og nøtter. Kok opp og la småkoke i et par minutter. Fjern kjelen fra platen og rør inn nøtter og mandler.
Bre fyllet utover den forstekte bunnen, og stek videre i ca. 15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 26639)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-11-23
Oppdatert dato:2020-05-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift