Fotograf:
Kylling.no
Tusenfrydens gleder inneholder
330 Kalorier,
26 g Karbo,
6 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Tusenfrydens gleder har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tusenfrydens gleder er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3676 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Tusenfrydens gleder med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 330.25 | 4 415.84 | 367.99 | Kcal |
Protein | 6.34 | 84.77 | 7.06 | gram |
Karbohydrat | 25.71 | 343.77 | 28.65 | gram |
Kostfiber | 1.74 | 23.27 | 1.94 | gram |
Fett | 21.20 | 283.47 | 23.62 | gram |
Alkohol | 1.11 % | 14.84 | 1.24 | gram |
Mettet fett | 7.36 | 98.41 | 8.20 | gram |
Salt | 0.13 | 1.73 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.96 | Kr 119.81 | Kr 9.98 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 337 totalt | 1 337 pr porsj | 111 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Mal mandlene. Bland med melis. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i 30-40 minutter.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn pisket kremfløte. Hell vannet fra gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis og krem i en tynn stråle under omrøring. Tilsett sherry, mandler, cocktailbær og sjokolade.
Legg en nøttebunn tilbake i kakeformen. Lag fromasjen som forklart ovenfor og la den stivne litt før du heller den over nøttebunnen i formen. Legg den andre nøttebunnen oppå. La dette stå til fromasjen er stivnet. Ta den ut av formen og dekk kaken med pisket krem og marsipan. Pynt kaken med tusenfryd av marsipan.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17911)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift