Nøttebunner, tynne inneholder
373 Kalorier,
33 g Karbo,
8 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Nøttebunner, tynne har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nøttebunner, tynne er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Nøttebunner. tynne med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 373.47 | 1 626.46 | 542.15 | Kcal |
Protein | 8.01 | 34.88 | 11.63 | gram |
Karbohydrat | 33.36 | 145.28 | 48.43 | gram |
Kostfiber | 3.24 | 14.11 | 4.70 | gram |
Fett | 22.39 | 97.51 | 32.50 | gram |
Mettet fett | 1.24 | 5.40 | 1.80 | gram |
Salt | 0.16 | 0.70 | 0.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.19 | Kr 26.96 | Kr 8.99 | .- |
Hele oppskriften veier | 436 totalt | 436 pr porsj | 145 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,72 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 3
bunner
(3 bunner)
Tynne, litt seige bunner som passer til blant annet Schwarzwaldtorte, Fransk mokkakake og Zuleikakake. Bunnene kan også legges sammen med is, fromasj eller vispet fløte og serveres som dessert med frukt eller bær.
Forvarm ovnen. Tegn 3 bunner på bakepapir: sirkler ca 24 cm i diameter, firkanter 23 x 23 cm eller hjerter 22 x 27 cm.
Legg papirene på plater og pensle de opptegnede bunnene med smeltet fett.
Mal nøttene. Visp eggehvitene stive, tilsett melisen og visp ytterligere et par minutter. Bland forsiktig i de malte nøttene.
Eller finhakk mandlene i food processor, med stålkniven. Tilsett uvispede eggehviter og melis og la maskinen gå til røren er luftig.
Fordel røren på de tegnede bunnene og bre den ut i et jevnt lag. Stek bunnene midt i ovnen, ca 15 minutter ved 150 C. Løsne bunnene fra underlaget når de er litt avkjølt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8759)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Lesere:
5798 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift