Orkdalssodd 1 inneholder
57 Kalorier,
4 g Karbo,
3 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Orkdalssodd 1 har ingen allergener
Orkdalssodd 1 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
12258 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Orkdalssodd 1!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 57.00 | 713.71 | Kcal |
Protein | 3.47 | 43.45 | gram |
Karbohydrat | 4.27 | 53.47 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 7.51 | gram |
Fett | 2.76 | 34.56 | gram |
Mettet fett | 1.27 | 15.90 | gram |
Salt | 0.20 | 2.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.43 | Kr 30.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 009 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del kjøttet i serveringsstykker som legges i kaldt vann og kokes opp. Skum godt og tilsett salt. La det stå og trekke til kjøttet er mørt, 45-60 minutter. Ta kjøttet fra kokevannet og hold det varmt.
Skyll risen og ha den i kjøttkraften sammen med hele gulrøtter, kål oppdelt i båter og finhakket løk. Det hele trekkes til risen er kokt, ca 20 minutter.
Anrett kjøtt og grønnsaker på fat, suppen serveres til med kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Det norske kjøkken
(Intern: 10334)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift