Ostekake med knekkebrød



Ostekake med knekkebrød i. Trenger ikke steking.

Oppskriften inneholder 190 Kalorier, 13 g Karbo, 7 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Sesam, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ostekake med knekkebrød er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 8809 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Bunn:

150grsesamknekkebrød
60grmyk smør/margarin

Fyll:

5plate(r)gelatin
1begercottage cheese
1begeryoghurt naturell
1stkappelsin, revet skall og saften
1stksitron, revet skall og saften
1tsflytende søtstoff
1dlkremfløte




Kalorier og næringsinnhold i Ostekake med knekkebrød med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier190.251 614.27134.52Kcal
Protein7.2661.605.13gram
Karbohydrat13.32113.029.42gram
Kostfiber3.6130.632.55gram
Fett11.1994.957.91gram
Mettet fett4.6239.203.27gram
Salt0.352.990.25gram
Pris på oppskriftenKr 5.79Kr 49.13Kr 4.09.-
Hele oppskriften veier849 totalt849 pr porsj71 pr stk gram
Energiprosent fra karbo28 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Knus knekkebrødene fint og bland med mykt smør/margarin. Knekkebrød og smør/margarin kan kjøres sammen i en foodprocessor.
Klem massen ut i en form på 22 cm i diameter. Sett formen i kjøleskap slik at bunnen stivner.

Legg gelatinbladene i bløt i litt kaldt vann.
Mos cottage cheese gjennom en sikt (bruk en slikkepott)og bland med yoghurt,skall (kun skallet ikke den hvite hinne under)og presset saft av appelsin og sitron. Smak til med flytende sukker.
Cottage cheese, yoghurt og saft av appelsin og sitron kan kjøres til en glatt masse i en foodprocessor. Vend så inn revet skall og smak til med flytende søtningsstoff.

Klem vannet ut av gelatinbladene og smelt bladene i 2 ss kokende vann, evt i mikrobølgeovn ved full effekt i ca 10 sek. Avkjøl og tilsett i ostekremen i en tynn stråle, rør hele tiden. Visp kremfløte og vend den inn.
Hell ostekremen over bunnen i formen og glatt overflaten til. Sett kaken kaldt slik at den stivner.
Pynt med appelsinbåter og server evt med en saus av mosede bær.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: HAUKET.NET
(Intern: 1921)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ostekake
Diett/allergi: Uten egg
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-09-04
Oppdatert dato:2014-09-04


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.