Ostekake med knekkebrød i. Trenger ikke steking. Oppskriften inneholder
190 Kalorier,
13 g Karbo,
7 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Sesam, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ostekake med knekkebrød er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8809 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ostekake med knekkebrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 190.25 | 1 614.27 | 134.52 | Kcal |
Protein | 7.26 | 61.60 | 5.13 | gram |
Karbohydrat | 13.32 | 113.02 | 9.42 | gram |
Kostfiber | 3.61 | 30.63 | 2.55 | gram |
Fett | 11.19 | 94.95 | 7.91 | gram |
Mettet fett | 4.62 | 39.20 | 3.27 | gram |
Salt | 0.35 | 2.99 | 0.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.79 | Kr 49.13 | Kr 4.09 | .- |
Hele oppskriften veier | 849 totalt | 849 pr porsj | 71 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Knus knekkebrødene fint og bland med mykt smør/margarin. Knekkebrød og smør/margarin kan kjøres sammen i en foodprocessor.
Klem massen ut i en form på 22 cm i diameter. Sett formen i kjøleskap slik at bunnen stivner.
Legg gelatinbladene i bløt i litt kaldt vann.
Mos cottage cheese gjennom en sikt (bruk en slikkepott)og bland med yoghurt,skall (kun skallet ikke den hvite hinne under)og presset saft av appelsin og sitron. Smak til med flytende sukker.
Cottage cheese, yoghurt og saft av appelsin og sitron kan kjøres til en glatt masse i en foodprocessor. Vend så inn revet skall og smak til med flytende søtningsstoff.
Klem vannet ut av gelatinbladene og smelt bladene i 2 ss kokende vann, evt i mikrobølgeovn ved full effekt i ca 10 sek. Avkjøl og tilsett i ostekremen i en tynn stråle, rør hele tiden. Visp kremfløte og vend den inn.
Hell ostekremen over bunnen i formen og glatt overflaten til. Sett kaken kaldt slik at den stivner.
Pynt med appelsinbåter og server evt med en saus av mosede bær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
HAUKET.NET
(Intern: 1921)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ostekake
Diett/allergi:
Uten egg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-09-04
Oppdatert dato:2014-09-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.