Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Ostekake med jordbær 2 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Ostekake med jordbær 2



Ostekake med jordbær 2 oppskrift.
Fotograf: Anders Martinsen
Denne deilige ostekaken kan du lage i stand god tid i forveien og la den stå i kjøleskapet til du skal servere den. Jordbær legger du på rett før gjestene kommer.

Oppskriften inneholder 209 Kalorier, 16 g Karbo, 4 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ostekake med jordbær 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
125grsmør
200grkornmo kjeks eller annen havrekjeks
600grkremost naturell
3stkgelatinplater
500grmatyoghurt
150grsukker
2tsvaniljesukker
2stkappelsiner, skallet
2kurv(er)jordbær




Kalorier og næringsinnhold i Ostekake med jordbær 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier208.915 118.30426.52Kcal
Protein3.9296.048.00gram
Karbohydrat16.18396.4133.03gram
Kostfiber1.2129.652.47gram
Fett14.01343.2528.60gram
Mettet fett8.31203.6016.97gram
Salt0.368.910.74gram
Pris på oppskriftenKr 7.04Kr 172.48Kr 14.37.-
Hele oppskriften veier2 450 totalt2 450 pr porsj204 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Smelt smøret og ha det i en foodprosessor sammen med kjeksen. Kjør til alt blir en kornete masse.
Kle en springform - 24 cm i diameter - med bakepapir i bunnen. Trykk kjeksmassen ut til en bunn. Sett den kjølig mens du lager fyllet.
Ha i 100 g kremost i en kjele og varm forsiktig opp.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør dem inn i den varme kremosten til gelatinen er helt oppløst.
Rør den varme osten sammen med resten av kremosten, yoghurt, sukker, vaniljesukker og revet skall av de godt vaskede appelsinene i en kjøkkenmaskin.
Hell blandingen over kjeksbunnen og la kaken stå kaldt i minst 5 timer - helst natten over.
Del hvert jordbær i fire og dander rundt kaken tett i tett (som på bildet).

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 34090)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ostekake
Innlagt dato:2018-06-20
Oppdatert dato:2018-06-20
Lesere: 295 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også New York ostekake med jordbær.New York ostekake med jordbær.
Denne retten har 246,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Frossen jordbær-/ostekake.Frossen jordbær-/ostekake.
Denne retten har 221,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jordbærostekake.Jordbærostekake.
Denne retten har 236,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ostekake med jordbær 2.Ostekake med jordbær 2.
Denne retten har 208,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.