Fotograf:Frukt.no Denne deilige ostekaken kan du lage i stand god tid i forveien og la den stå i kjøleskapet til du skal servere den. Jordbær legger du på rett før gjestene kommer.
Oppskriften inneholder 209 Kalorier, 16 g Karbo, 4 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smelt smøret og ha det i en foodprosessor sammen med kjeksen. Kjør til alt blir en kornete masse.
Kle en springform - 24 cm i diameter - med bakepapir i bunnen. Trykk kjeksmassen ut til en bunn. Sett den kjølig mens du lager fyllet.
Ha i 100 g kremost i en kjele og varm forsiktig opp.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør dem inn i den varme kremosten til gelatinen er helt oppløst.
Rør den varme osten sammen med resten av kremosten, yoghurt, sukker, vaniljesukker og revet skall av de godt vaskede appelsinene i en kjøkkenmaskin.
Hell blandingen over kjeksbunnen og la kaken stå kaldt i minst 5 timer - helst natten over.
Del hvert jordbær i fire og dander rundt kaken tett i tett (som på bildet).
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34090)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ostekake Innlagt dato:2018-06-20
Oppdatert dato:2018-06-20