Ostekroketter 2





Ostekroketter 2 inneholder 425 Kalorier, 4 g Karbo, 5 g Protein og 43 g Fett pr 100 gr
Ostekroketter 2 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ostekroketter 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
6dlmelk
2sssmør
2sshvetemel
10plate(r)gelatin
100grjarlsbergost eller annen god gulost
100grspekeskinke i småbiter
1feddhvitløk, finhakket
2stksjalottløk, finhakkede
1ssfinklippet persille

Tomatsaus

300grtomater renset og skåret i småbiter
1tskarri
0,5tskanel
1ssepleeddik
1feddhvitløk, finhakket

Dessuten:

2stkegg
3sshvetemel
6ssgriljermel
1literfrityrolje
50gr(frityrolje, mengden som tas opp av osten og kun til fettberegning)


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ostekroketter 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier424.602 548.69Kcal
Protein5.2831.69gram
Karbohydrat4.4626.77gram
Kostfiber0.583.48gram
Fett42.72256.43gram
Mettet fett7.7146.28gram
Salt0.543.26gram
Pris på oppskriftenKr 4.39Kr 26.35Kroner
Hele oppskriften veier2 401 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sausen kan lages god tid i forveien, og varmes opp like før servering.

Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann ca. 5 minutter. Lag en tykk hvit saus av smør, mel og melk. Får koke 5 minutter. Klem vannet ut av gelatinen og smelt den i sausen under omrøring. La osten smelte ned i sausen. Tilsett skinke og persille, og smak til med salt og pepper.
Hell blandingen i en firkantet form, så innholdet står ca. 3 cm opp på kanten. Jevne ut. La det få avkjøle. Skjær i kuber på ca. 3 x 6 cm. Varm opp oljen. Dypp krokettene i pisket egg, så hvetemel og tilslutt griljermel så det dekker. Gjenta prosessen en gang til. Fritér de dobbeltdekkede krokettene i varm olje til de er gylne. Ta opp med hullsleiv og la renne av.

SAUS:
Bland ingrediensene til sausen i en kjele og la det koke opp. Får syde videre ca. 1 time. Smakes godt til og serveres ved siden av krokettene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21806)
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-04-16
Oppdatert dato:2006-04-16
Lesere: 2848 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.