Ovnsvarm røkt sild inneholder
200 Kalorier,
0 g Karbo,
21 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Ovnsvarm røkt sild har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsvarm røkt sild er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 5 lesere
Lesere:
8467 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsvarm røkt sild!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 200.00 | 300.00 | Kcal |
Protein | 21.20 | 31.80 | gram |
Karbohydrat | 0.00 | 0.00 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 12.80 | 19.20 | gram |
Mettet fett | 3.80 | 5.70 | gram |
Salt | 2.11 | 3.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.95 | Kr 19.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 600 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 225 C. Legg fisken direkte på et ildfast fat. Dekk fatet med aluminiumsfolie. Eller pakk inn fiskene i folie. Legg pakkene på et fat eller i en langpanne som plasseres midt i ovnen. Varm mindre fisker ca 10 minutter, større ca 15 minutter.
Server gjerne fisken direkte fra pakkene. På store fisker kan skinnet rulles forsiktig av fra buken mot ryggen. Garner med dillkvister og sitronbåter.
Server kokte poteter, grønn salat og aromasmør med kryddergrønt til. Smøret lager du ved å blande mykt smør eller margarin med hakket dill, persille eller gressløk og friskpresset sitron.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11487)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift