Fotograf:
Eksportutvalget for fisk (EFF)
Denne oppskriften gir deg enten en rask hverdagsmiddag eller et sunt pålegg. Den japanske sausen setter uansett en spennende smak på den ovnsbakte silden. Oppskriften inneholder
251 Kalorier,
4 g Karbo,
14 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Sesam, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinerte silderullader 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2598 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinerte silderullader 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 250.80 | 607.56 | Kcal |
Protein | 14.31 | 34.67 | gram |
Karbohydrat | 4.20 | 10.17 | gram |
Kostfiber | 0.36 | 0.87 | gram |
Fett | 19.56 | 47.38 | gram |
Mettet fett | 3.96 | 9.59 | gram |
Salt | 2.61 | 6.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.28 | Kr 15.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 969 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 225 grader.
Del hver sildefilet i to på langs hvis de er store og strø litt salt, pepper og finhakket persille på innsiden av filetene.
Rull filetene sammen fra hodet mot halen. Du kan feste dem med en tannpirker.
Sett rulladene tett sammen i en smurt ildfast form og strø sesamfrø over.
Stek silderulladene til de er pent brune, ca. 15 minutter.
Hell teriyakisausen over når silderulladene er ferdig stekt, og server dem varme til middag eller kalde som pålegg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29428)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-08-20
Oppdatert dato:2012-08-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift