Fotograf:
Norges sjømatråd
Ovnsbakt sild med den friske smaken av appelsin og rosmarin er oppskriften på en tradisjonsrik råvare med ny vri. En middag som rett og slett ser glad ut på tallerkenen! Oppskriften inneholder
192 Kalorier,
12 g Karbo,
9 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt sild med appelsin er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3315 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt sild med appelsin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 192.09 | 902.82 | Kcal |
Protein | 8.55 | 40.19 | gram |
Karbohydrat | 12.44 | 58.47 | gram |
Kostfiber | 0.74 | 3.48 | gram |
Fett | 11.85 | 55.70 | gram |
Mettet fett | 2.44 | 11.47 | gram |
Salt | 0.35 | 1.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.91 | Kr 18.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 880 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,9 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens sildefiletene for skinn og ben, og strø over litt salt og pepper.
Legg filetene i en ildfast form.
Riv skall av appelsin og press saften av appelsin. Ha dette over sildefiletene.
Legg deretter i oliven og rosmarinblader.
La alt trekke 2 timer.
Stek formen i stekeovnen ved 175 grader til filetene er ferdig, i ca. 10-12 minutter.
Server med ris og pynt med appelsinskiver og salatblad.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 30323)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-15
Oppdatert dato:2013-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift