Fotograf:
Matprat.no
Vil du ha et lite tips? Pakk stykker med påskepai i aluminiumsfolie og varm den såvidt over bålet eller på grillen. Da smaker den helt som nylaget. Oppskriften inneholder
197 Kalorier,
11 g Karbo,
10 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Påskepai 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Påskepai 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 196.86 | 2 133.49 | 355.58 | Kcal |
Protein | 9.88 | 107.08 | 17.85 | gram |
Karbohydrat | 11.08 | 120.08 | 20.01 | gram |
Kostfiber | 0.80 | 8.67 | 1.45 | gram |
Fett | 12.38 | 134.17 | 22.36 | gram |
Mettet fett | 7.09 | 76.84 | 12.81 | gram |
Salt | 0.55 | 5.95 | 0.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.12 | Kr 66.33 | Kr 11.05 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 084 totalt | 1 084 pr porsj | 181 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,51 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
stykker
1. Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig. La deigen hvile i kjøleskapet mens du skjærer opp fyllet.
2. Trykk deigen ut i en paiform og prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen til den er litt gyllen.
3. Fordel pålegg og grønnsaker på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen.
4. Stek paien videre i ca. 25 minutter til eggeblandingen har stivnet og paien er gyllenbrun.
Server gjerne med en salat ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 28075)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-24
Oppdatert dato:2011-01-24
Lesere:
3448 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift