Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Påskepai 2 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Påskepai 2



Påskepai 2 oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Vil du ha et lite tips? Pakk stykker med påskepai i aluminiumsfolie og varm den såvidt over bålet eller på grillen. Da smaker den helt som nylaget.

Oppskriften inneholder 197 Kalorier, 11 g Karbo, 10 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Påskepai 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Paibunn:

100grsmør
140grhvetemel
Ca 2ssvann

Fyll:

8skive(r)kyllingpålegg naturell eller annet kjøttpålegg i strimler
1feddfinhakket hvitløk
75grbrokkoli i små buketter
0,25stkpurre i ringer
4stkegg
2,5dlmelk
salt og pepper
1,5dlrevet hvitost




Kalorier og næringsinnhold i Påskepai 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier196.862 133.49355.58Kcal
Protein9.88107.0817.85gram
Karbohydrat11.08120.0820.01gram
Kostfiber0.808.671.45gram
Fett12.38134.1722.36gram
Mettet fett7.0976.8412.81gram
Salt0.555.950.99gram
Pris på oppskriftenKr 6.12Kr 66.33Kr 11.05.-
Hele oppskriften veier1 084 totalt1 084 pr porsj181 pr stk gram
Energiprosent fra karbo22,51 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

1. Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig. La deigen hvile i kjøleskapet mens du skjærer opp fyllet.
2. Trykk deigen ut i en paiform og prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen til den er litt gyllen.
3. Fordel pålegg og grønnsaker på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen.
4. Stek paien videre i ca. 25 minutter til eggeblandingen har stivnet og paien er gyllenbrun.

Server gjerne med en salat ved siden av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 28075)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-24
Oppdatert dato:2011-01-24
Lesere: 3448 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Quiche Lorraine 3.Quiche Lorraine 3.
Denne retten har 262,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også God restepai.God restepai.
Denne retten har 226,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kremet sitronpai.Kremet sitronpai.
Denne retten har 313,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Påskepai 2.Påskepai 2.
Denne retten har 196,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitron- og marengspai.Sitron- og marengspai.
Denne retten har 378,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.