Quiche Lorraine 3



Quiche Lorraine 3 oppskrift.
Fotograf: Kylling.no
Quiche Lorraine 3 inneholder 263 Kalorier, 12 g Karbo, 11 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Quiche Lorraine 3 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Quiche Lorraine 3 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4280 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 5 porsjoner

Paibunn:

125grsmør
200grhvetemel
2ssvann

Fyll:

150grbacon eller røkt skinke
Ca 2,5stkvårløk
5stkegg
3dlmelk (ev. fløtemelk)
1tssalt
0,5tspepper
1knivsoddnyrevet muskattnøtt
200grsveitserost, revet




Næringsdeklarasjon for Quiche Lorraine 3!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier263.41700.75Kcal
Protein11.2429.90gram
Karbohydrat12.0732.11gram
Kostfiber0.892.37gram
Fett18.7149.77gram
Mettet fett9.9526.47gram
Salt1.233.28gram
Pris på oppskriftenKr 6.55Kr 17.42Kroner
Hele oppskriften veier1 330 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo18,32 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Smuldre smør og mel, gjerne i en matprosessor. Tilsett kaldt vann og lag en jevn deig. La eventuelt deigen stå kaldt 1/2-1 time for å kjevle den ut eller du kan trykke den direkte ut i paiformen. Prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen ved 200 ºC i 10-15 minutter til den er litt gyllen.

Stek bacon skåret i biter og legg dem i det ferdige paiskallet sammen med tynne ringer med vårløk. Bland egg, melk, salt og krydder og hell blandingen over baconet. Dryss over revet ost.

Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til den er gyllenbrun og eggeblandingen har stivnet.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 24486)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-11-04
Oppdatert dato:2007-11-04


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Påskepai 2.Påskepai 2.
Denne retten har 201,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Quiche Lorraine 3.Quiche Lorraine 3.
Denne retten har 263,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også God restepai.God restepai.
Denne retten har 228,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kremet sitronpai.Kremet sitronpai.
Denne retten har 314,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitron- og marengspai.Sitron- og marengspai.
Denne retten har 379,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.