Fotograf:
Kylling.no
Quiche Lorraine 3 inneholder
263 Kalorier,
12 g Karbo,
11 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Quiche Lorraine 3 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Quiche Lorraine 3 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4280 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Quiche Lorraine 3!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 263.41 | 700.75 | Kcal |
Protein | 11.24 | 29.90 | gram |
Karbohydrat | 12.07 | 32.11 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 2.37 | gram |
Fett | 18.71 | 49.77 | gram |
Mettet fett | 9.95 | 26.47 | gram |
Salt | 1.23 | 3.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.55 | Kr 17.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 330 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,32 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smuldre smør og mel, gjerne i en matprosessor. Tilsett kaldt vann og lag en jevn deig. La eventuelt deigen stå kaldt 1/2-1 time for å kjevle den ut eller du kan trykke den direkte ut i paiformen. Prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen ved 200 ºC i 10-15 minutter til den er litt gyllen.
Stek bacon skåret i biter og legg dem i det ferdige paiskallet sammen med tynne ringer med vårløk. Bland egg, melk, salt og krydder og hell blandingen over baconet. Dryss over revet ost.
Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til den er gyllenbrun og eggeblandingen har stivnet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24486)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-11-04
Oppdatert dato:2007-11-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift