Kokt reintunge,
1 egg,
smør og
skorpesmuler eller strøkavring.
Fremgangsmåte:
Reintungene skjæres i skiver (skinnet må tas av mens de er varme) og egget vispes med litt vann. Tungeskivene dyppes så i egget, vendes i skorpesmulen, og stekes lysebrune i godt smør. Serveres med poteter til.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18314)
Kategori:
Stekepanne Land:
Norge Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2004-07-26
Oppdatert dato:2004-07-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.