Fotograf:
Matprat.no
Reinsdyrhakk med potetlokk inneholder
87 Kalorier,
7 g Karbo,
5 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrhakk med potetlokk har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrhakk med potetlokk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
10900 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrhakk med potetlokk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 87.41 | 533.34 | Kcal |
Protein | 5.29 | 32.28 | gram |
Karbohydrat | 7.46 | 45.52 | gram |
Kostfiber | 2.41 | 14.70 | gram |
Fett | 3.51 | 21.42 | gram |
Mettet fett | 2.04 | 12.45 | gram |
Salt | 0.50 | 3.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.99 | Kr 36.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 441 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Fres reinsdyrhakk i varm panne.
2. Tilsett finhakket løk, paprika og squash. Hell over kraft og tilsett kremosten. La osten smelte og rør slik at alt blir godt blandet. Smak til med salt og pepper.
3. Hell alt over i en ildfast form.
4. Skrell og del potetene i skiver. Legg potetene over reinsdyrhakket, slik at det dekker alt. Dryss over hvit ost og krydderurter.
5. Stekes på 175°C ca 20 min til potetene er møre og osten er gyllen.
Server med godt brød.
Retten kan også lages med potetmos til lokk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18553)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-11-01
Oppdatert dato:2004-11-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift