Fotograf:
Matprat.no
Reinbiff med Sidersaus inneholder
51 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Reinbiff med Sidersaus har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-gjær, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinbiff med Sidersaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8787 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinbiff med Sidersaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 51.39 | 391.11 | Kcal |
Protein | 6.96 | 52.97 | gram |
Karbohydrat | 2.56 | 19.48 | gram |
Kostfiber | 1.20 | 9.13 | gram |
Fett | 0.94 | 7.15 | gram |
Mettet fett | 0.40 | 3.04 | gram |
Alkohol | 0.35 % | | | |
Salt | 0.48 | 3.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.41 | Kr 71.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 044 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,92 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Stek biffene på sterk varme i ca. 1 minutt på hver side, og la dem ettersteke på svak varme i ca. 1-2 minutter på hver side.
2. Dryss over salt og pepper og la biffene hvile ca. 5 minutter før servering.
Server biffene med grønnsaksmiks, bakte poteter og sidersaus.
Sidersaus
1. Finhakk løk og purre og fres det i en tørr panne et par minutter.
2. Hell på sider og la det koke godt inn. Spe med kraft og la sausen koke inn til ca. halvparten.
3. Jevn sausen med maisennamel utrørt i litt vann. Smak til med ingefær, sitronsaft og ørlite sukker.
Surret grønnsaksmiks
1. Del grønnsakene i strimler/store biter.
2. Surr dem raskt i en varm panne sammen med litt olje i et par minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18552)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-11-01
Oppdatert dato:2004-11-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift