Pariserloff glutenfri inneholder
213 Kalorier,
39 g Karbo,
3 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Pariserloff glutenfri har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pariserloff glutenfri er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6815 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pariserloff glutenfri med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 212.61 | 1 125.24 | 562.62 | Kcal |
Protein | 3.44 | 18.21 | 9.10 | gram |
Karbohydrat | 38.91 | 205.93 | 102.97 | gram |
Kostfiber | 1.49 | 7.89 | 3.94 | gram |
Fett | 4.47 | 23.66 | 11.83 | gram |
Mettet fett | 0.83 | 4.39 | 2.20 | gram |
Salt | 0.44 | 2.34 | 1.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.39 | Kr 17.94 | Kr 8.97 | .- |
Hele oppskriften veier | 529 totalt | 529 pr porsj | 265 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 73,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
brød
Løs opp ingrediensene i lunken melk, tilsett de øvrige ingrediensene og arbeid deigen godt, gjerne i kjøkkenmaskinen.
La deigen heve tildekket i bakebollen på et lunt sted, ca. 30 minutter. Rør om. Ta litt mel eller olje på hendene og form to avlange pariserloff som legges på en stekeplate dekket med bakepapir. Deigen kan også formes til en fletteloff. Etterhev i ca. 20 minutter. Stek loffen.
Stekes på 225oC i ca. 15 min.
Kilde: Forbrukerrådet
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kristin Leira
(Intern: 936)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-21
Oppdatert dato:2002-08-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift