Pasta carbonara med pinnekjøtt



Pasta carbonara med pinnekjøtt oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Alle elsker pasta! Og er du heldig å ha rester av pinnekjøtt, kan du lage en variant av klassikeren Pasta Carbonara. Denne med kremfløte..;)

Oppskriften inneholder 295 Kalorier, 15 g Karbo, 14 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pasta carbonara med pinnekjøtt er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2110 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
300grrester av pinnekjøtt
250grlinguine pasta , eller annen pasta
6stkfrisk sjampinjong
0,5stkfinhakket løk
1sssmør eller olje
4stkegg
2dlfløte
2ssrevet parmesan (kan sløyfes)
4stkeggeplomme til servering (kan sløyfes)
0,5tsnykvernet pepper




Kalorier og næringsinnhold i Pasta carbonara med pinnekjøtt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier294.67934.11Kcal
Protein13.8243.81gram
Karbohydrat14.9047.23gram
Kostfiber1.023.23gram
Fett19.7562.61gram
Mettet fett9.7530.91gram
Salt0.130.40gram
Pris på oppskriftenKr 8.04Kr 25.49Kr .-
Hele oppskriften veier1 268 totalt317 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo20,22 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens eventuelt pinnekjøttet fritt for bein og fett, om ikke dette allerede er gjort. Jobben blir lettere om pinnekjøttet er lunt.
Skal du bruke fersk spagetti tar dette kun 2 minutter å koke i lettsaltet vann. Vent derfor med koking av pasta til resten er klart. Bruker du tørket pasta fra butikken bør du derimot koke pastaen allerede nå. Du får best resultat om du følger anvisningen på pakken.
Kutt sopp i båter, finhakk løk. Fres sopp og løk i en stekepanne med litt smør eller olje. Ha i pinnekjøttet og la det bli gjennomvarmt.
Visp sammen egg, fløte, revet parmesan og pepper.
Hell den kokte pastaen i et dørslag og ha den tilbake i kasserollen. Ha i stekt sopp, løk og pinnekjøtt.
Vend inn eggeblandingen, den vil bli delikat kokt av varmen fra spagettien. Varmt nok til at eggeblandingen tykner, uten at det blir eggerøre.
Hvis pastaen blir litt klissete kan du enkelt løse dette «problemet» ved å tilsette et par spiseskjeer av pastavannet.
Server retten med rå eggeplomme og litt nykvernet pepper. Pynt eventuelt med litt friske urter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 34917)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Innlagt dato:2019-12-20
Oppdatert dato:2019-12-20


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Lam og pasta.Lam og pasta.
Denne retten har 234,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lam og pasta med tomatsaus.Lam og pasta med tomatsaus.
Denne retten har 113,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta carbonara med pinnekjøtt.Pasta carbonara med pinnekjøtt.
Denne retten har 294,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.