Fotograf:
Astrid Hals
Lag en pasta carbonara med tagliatelle, torsk og bacon. Enkelt, veldig godt og alltid en slager. Oppskriften inneholder
220 Kalorier,
23 g Karbo,
13 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta carbonara med torsk og bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4065 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta carbonara med torsk og bacon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 219.97 | 853.35 | Kcal |
Protein | 12.58 | 48.80 | gram |
Karbohydrat | 23.29 | 90.35 | gram |
Kostfiber | 1.30 | 5.04 | gram |
Fett | 8.21 | 31.85 | gram |
Mettet fett | 3.75 | 14.55 | gram |
Salt | 0.34 | 1.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.40 | Kr 28.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 552 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær torsken i strimler og bacon i tynne strimler. Stek baconstrimlene på middels temperatur i sitt eget fett til de er sprø og gylne.
Ha strimler av torsk og finhakket hvitløk i stekepannen, la det stå og steke videre på lav temperatur til fisken er nesten gjennomstekt.
Kok pastaen i rikelig, godt saltet vann. Mens pastaen koker rører du sammen egg og rømme.
Sil vannet av pastaen, la den stå i 1 minutt og bland sammen med torsk, bacon, hvitløk og egg- og rømmeblandingen.
Smak til med salt, nykvernet pepper og revet parmesan eller annen ost på toppen. Friske urter som bladpersille kan også tilsettes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29457)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-17
Oppdatert dato:2013-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift