Pasta Hjemmelaget inneholder
224 Kalorier,
40 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Pasta Hjemmelaget har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta Hjemmelaget er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
1969 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta Hjemmelaget!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 224.44 | 797.75 | Kcal |
Protein | 8.84 | 31.42 | gram |
Karbohydrat | 40.33 | 143.35 | gram |
Kostfiber | 2.81 | 9.99 | gram |
Fett | 2.46 | 8.74 | gram |
Mettet fett | 0.58 | 2.06 | gram |
Salt | 0.06 | 0.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.37 | Kr 4.87 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 355 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 71,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
hell melet i en bolle og tilsett vannet og det piskede egget.
Lag en jevn fast deig som deles opp og kjevles tynt ut.
Dryss litt mel over og la den tørke i ca 5 minutter på ett luftig sted.
Rulles så i sammen og kuttes i tynne strimler som legges til tørking på ett brett.
Når det er tørt og hardt oppbevares det som annen pasta i for eksempel papirposer eller en boks.
Når det skal kokes gjøres det i saltet vann.
Kok opp vannet og salt, tilsett pastaen.
Serveres med kjøtt, fisk, pastasaus osv.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967237)
Kategori:
Tilbehør
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-04-22
Oppdatert dato:2002-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift