Pasta med hjemmelagd skalldyrsaus inneholder
205 Kalorier,
20 g Karbo,
14 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Pasta med hjemmelagd skalldyrsaus har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta med hjemmelagd skalldyrsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5008 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta med hjemmelagd skalldyrsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 204.54 | 895.37 | Kcal |
Protein | 14.08 | 61.64 | gram |
Karbohydrat | 20.36 | 89.13 | gram |
Kostfiber | 1.17 | 5.12 | gram |
Fett | 7.16 | 31.34 | gram |
Mettet fett | 3.79 | 16.59 | gram |
Salt | 0.78 | 3.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.49 | Kr 37.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 751 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,81 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisningen. (10-12 min)
La den renne av i dørslag.
Smelt smør og fres hvitløk. Tilsett reker, blåskjell uten vann og fløten.
Ha i fløte og kok opp.
Smak til med salt og pepper.
Helles over pastaen ved servering.
Husk dryss dill over.
Server med ferskt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967379)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Enkle retter/mikro
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-04-29
Oppdatert dato:2002-04-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift