Fotograf:
Esten Borgos
Sardiner passer til mer enn bare brødskiven, for eksempel i pasta. Denne oppskriften er enkel og rask å lage, og passer som både lunsj og middag. Oppskriften inneholder
290 Kalorier,
33 g Karbo,
11 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta med sardiner og pesto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2484 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta med sardiner og pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 290.48 | 631.94 | Kcal |
Protein | 10.93 | 23.78 | gram |
Karbohydrat | 33.18 | 72.18 | gram |
Kostfiber | 2.57 | 5.59 | gram |
Fett | 12.10 | 26.32 | gram |
Mettet fett | 1.61 | 3.50 | gram |
Salt | 0.34 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.88 | Kr 21.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 870 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,68 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok pasta etter anvisning på pakken og hell av kokevannet.
Ta sardiner ut av oljen og la dem renne av seg på tørkepapir.
Del cherrytomater i to og finhakk basilikum.
Bland pasta med sardiner, cherrytomater, pinjekjerner og pesto.
Drypp over olivenolje og dryss med basilikum.
Smak til med salt og pepper.
Server pastaen nylaget.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 31119)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Innlagt dato:2014-01-29
Oppdatert dato:2014-01-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift