Pepperrotdressing enkel





Pepperrotdressing enkel oppskrift.
Fotograf: Studio Dreyer Hensley
Denne oppskriften er enkel å lage, og krever få ingredienser. Dressingen passer særlig godt til salater med røkt laks eller skalldyr.

Oppskriften inneholder 123 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pepperrotdressing enkel er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
0,5stksitron
4sslettrømme
4tspepperrot på tube
0,5tssalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Pepperrotdressing enkel!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier123.2238.04Kcal
Protein2.490.77gram
Karbohydrat3.681.14gram
Kostfiber1.390.43gram
Fett10.643.29gram
Mettet fett6.482.00gram
Salt2.830.87gram
Pris på oppskriftenKr 4.78Kr 1.48Kroner
Hele oppskriften veier124 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Riv skallet og press saften fra sitron.
Bland det sammen med resten av ingrediensene til dressingen.
Server pepperrotdressing til den sjømaten du ønsker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 32455)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dressing
Innlagt dato:2016-07-22
Oppdatert dato:2016-07-22
Lesere: 770 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pepperrotdressing enkel.Pepperrotdressing enkel.
Denne retten har 123,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.