Persisk krokan inneholder
508 Kalorier,
49 g Karbo,
8 g Protein og
30 g Fett pr 100 gr
Persisk krokan har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter, Sesam, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Persisk krokan er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7392 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Persisk krokan!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 507.58 | 2 299.34 | Kcal |
Protein | 7.89 | 35.74 | gram |
Karbohydrat | 49.44 | 223.96 | gram |
Kostfiber | 4.85 | 21.97 | gram |
Fett | 29.84 | 135.18 | gram |
Mettet fett | 7.16 | 32.43 | gram |
Salt | 0.26 | 1.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.23 | Kr 37.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 453 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm sukker, honning og smør i en stor teflonstekepanne til det blir en lysebrun karamell. Pass på at det ikke blir for varmt. Brenner den må du begynne på nytt.
Knus kardemommefrøene i hånda, og ha de små frøene oppi karamellen. Ha i chilipulver og ingefær.
Ha i pistasjnøtter, mandler og hasselnøtter. La det småsteke i 2-4 minutter. Ha i sesamfrø.
Bre blandingen utover et bakepapir eller aluminiumsfolie. Bre det utover så tynt du kan med en stekespade eller slikkepott.
Når krokanen har stivnet, brekk den i mindre biter eller finhakk den hvis du skal bruke den oppi iskrem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9573)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Land:
Irak
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift