Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Pestosaus fra Genova oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Pestosaus fra Genova



Pestosaus fra Genova inneholder 746 Kalorier, 1 g Karbo, 7 g Protein og 79 g Fett pr 100 gr
Pestosaus fra Genova har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pestosaus fra Genova er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 5 porsjoner
0,5dlpinjekjerner eller valnøtter
bladene fra en potte frisk basilikum
Ca 5feddhvitløk
Ca 2dlolivenolje
0,5dlnyrevet parmesanost
0,5dlnyrevet norvegia
1dashsalt
1dashnykvernet pepper




Næringsdeklarasjon for Pestosaus fra Genova!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier745.59393.22Kcal
Protein6.903.64gram
Karbohydrat1.440.76gram
Kostfiber0.840.44gram
Fett78.9541.64gram
Mettet fett12.806.75gram
Salt0.590.31gram
Pris på oppskriftenKr 11.96Kr 6.31Kroner
Hele oppskriften veier264 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Forvarm stekeovnen til 180 C. Bre nøttene utover i ett lag på et stekebrett og sett i ovnen. La dem stå i ca 8 minutter til de er lett ristet og duftende. Ta ut av ovnen og avkjøl.

Finhakk basilikum og hvitløk i en foodprocessor. Skrap ned fra kanten av bollen når det trenges. Ha i 1 dl av olivenoljen dråpevis mens maskinen går. Slå av maskinen. Strø osten over og kjør til en jevn blanding. La maskinen fortsette å gå og drypp i resten av oljen. Kjør til sausen får en kremaktig konsistens.

Smak til med salt og pepper. Ha i nøttene og kjør til de så vidt er grovmalt. Bruk sausen straks eller hell den på glass. Drypp et tynt lag olje oppå og sett lokk på glasset. Sauen kan stå i kjøleskap i opptil fire dager.

Denne oppskriften gir deg ca 5 dl. saus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7372)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Lesere: 1659 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.