Vask gulrøtter og agurk og skjær i skiver. Skrell løken. Skyll blomkålen grundig.
Bland samtlige ingredienser til laken. Kok opp.
Legg løken i laken og kok i 4 minutter. Tilsett gulrøttene og kok i ytterligere 3 minutter. Tilsett blomkålen og agurken og la det få et oppkok.
Ta opp grønnsakene og legg dem på varme, godt rengjorte glass.
Kok opp laken på ny. Skum godt. Hell deretter laken over grønnsakene. La stå kaldt et par uker før servering. Oppbevares kaldt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33359)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering Innlagt dato:2017-10-12
Oppdatert dato:2017-10-12