Sommerkonservering



Sommerkonservering oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Sommerkonservering inneholder 35 Kalorier, 4 g Karbo, 1 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Sommerkonservering har beregnet å ha følgende allergener Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sommerkonservering er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1975 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3stksquash
6stkpaprika i ulike farger
6stktynne gulrøtter
1stk liteblomkålhode
10stksmå løk
1stkhvitløk (kan sløyfes)
5cmpepperrot
1dlsalt

Lake

1,5litereddik lys 7%Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
7dlDansukker SukkerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3sssennepsfrø




Kalorier og næringsinnhold i Sommerkonservering med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier34.631 793.66Kcal
Protein1.4273.55gram
Karbohydrat3.64188.53gram
Kostfiber4.72244.47gram
Fett0.5528.49gram
Mettet fett0.063.11gram
Salt4.21217.90gram
Pris på oppskriftenKr 3.97Kr 205.63Kr .-
Hele oppskriften veier5 180 totalt5 180 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo42,04 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

En knasende og frisk blanding som smaker fortreffelig til grillmat.

Skyll grønnsakene, og skjær dem i passelig store biter. Skrell løken og hvitløken.
Legg alle grønnsakene i en bolle, og strø på saltet. La stå kaldt i ett døgn. Skyll av saltet. Kok opp vann, og la grønnsakene koke i et par minutter.
Paprika og squash trenger bare dyppes i det kokende vannet. Ha grønnsakene på varme, rene glass. Bland ingrediensene til laken i en kasserolle, og kok opp. Skum av. Hell den varme laken over grønnsakene. Sett på lokk. Oppbevares kjølig

. Holder seg flere måneder i kjøleskap

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33367)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Innlagt dato:2017-10-12
Oppdatert dato:2017-10-12


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kryddereddik 2.Kryddereddik 2.
Denne retten har 14,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sommerkonservering.Sommerkonservering.
Denne retten har 34,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Syltede grønnsaker.Syltede grønnsaker.
Denne retten har 32,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pickles 3.Pickles 3.
Denne retten har 23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pickles.Pickles.
Denne retten har 55,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.