En knasende og frisk blanding som smaker fortreffelig til grillmat.
Skyll grønnsakene, og skjær dem i passelig store biter. Skrell løken og hvitløken. Legg alle grønnsakene i en bolle, og strø på saltet. La stå kaldt i ett døgn. Skyll av saltet. Kok opp vann, og la grønnsakene koke i et par minutter. Paprika og squash trenger bare dyppes i det kokende vannet. Ha grønnsakene på varme, rene glass. Bland ingrediensene til laken i en kasserolle, og kok opp. Skum av. Hell den varme laken over grønnsakene. Sett på lokk. Oppbevares kjølig
.
Holder seg flere måneder i kjøleskap
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33367)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering Innlagt dato:2017-10-12
Oppdatert dato:2017-10-12