Skyll zucchinien og skjær den i skiver. Skrell løk og hvitløk. Del hvitløken i fedd. Skyll tomatene. Fjern blomsterfestene. Prikk med en gaffel eller rull tomatene over et rivjern slik at skallet perforeres. Skyll timian og chili. Ta ut kjernene i chilien og skjær den i tynne strimler. Ha grønnsakene over på varme, rene glass. Legg i timiankvistene og chilien. Kok opp alle ingrediensene til laken og hell den over på glassene. Skru på lokket. La stå en uke før de syltede grønnsakene serveres.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33369)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering Innlagt dato:2017-10-12
Oppdatert dato:2017-10-12