Fotograf:
Mat.no
Piroger med sopp inneholder
205 Kalorier,
12 g Karbo,
4 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Piroger med sopp har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Piroger med sopp er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9568 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Piroger med sopp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 205.44 | 246.86 | Kcal |
Protein | 4.22 | 5.07 | gram |
Karbohydrat | 12.00 | 14.42 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 1.72 | gram |
Fett | 15.30 | 18.38 | gram |
Mettet fett | 7.79 | 9.36 | gram |
Salt | 0.60 | 0.72 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.51 | Kr 11.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 481 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,36 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(4 porsjonspiroger)
La de frosne butterdeigplatene tine halvveis ved romtemperatur i ca. 15 minutter. Lag fyllet i mellomtide:
Skrell løken og finhakk den. Varm en stekepanne. Fres først soppen uten fett noen minutter. Ha deretter i litt smør og den finhakkede løken. Fres det hele på sterk varme. Salt og pepre lett. Tilsett hakket persille. Sett blandingen til side og avkjøl.
Kjevle ut butterdeigen litt og skjær hver deigplate i to firkanter. Kjevle deretter litt slik at firkantene blir tynnere og litt større. Legg soppblandingen midt på butterdeigen. Pensle langs kantene med vispet egg. Brett sammen til trekantete pakker og trykk rundt kanten med gaffel slik at deigen sitter sammen langs kantene.
Pensle pirogene godt med pisket egg. Stek dem midt i ovnen ved 200 C i ca. 25 minutter. De spises lunkne eller avkjølt på en seng av strimlede salatblader. Drypp litt vineddiksdressing eller noen dråper mild balsamicoeddik over salaten. Server den straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12646)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Russland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift