Piroger med sopp



Piroger med sopp oppskrift.
Fotograf: Mat.no
Piroger med sopp inneholder 205 Kalorier, 12 g Karbo, 4 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Piroger med sopp har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Piroger med sopp er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere: 9568 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2plate(r)frossen butterdeig
Ca 2,5stksjalottløk eller 1 liten løk
0,5literstekt sopp (kantareller eller blandet sopp)
2sssmør
1dashsalt
1dashpepper
litt hakket bladpersille
1stkegg til pensling




Næringsdeklarasjon for Piroger med sopp!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier205.44246.86Kcal
Protein4.225.07gram
Karbohydrat12.0014.42gram
Kostfiber1.431.72gram
Fett15.3018.38gram
Mettet fett7.799.36gram
Salt0.600.72gram
Pris på oppskriftenKr 9.51Kr 11.43Kroner
Hele oppskriften veier481 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo23,36 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

(4 porsjonspiroger)

La de frosne butterdeigplatene tine halvveis ved romtemperatur i ca. 15 minutter. Lag fyllet i mellomtide:

Skrell løken og finhakk den. Varm en stekepanne. Fres først soppen uten fett noen minutter. Ha deretter i litt smør og den finhakkede løken. Fres det hele på sterk varme. Salt og pepre lett. Tilsett hakket persille. Sett blandingen til side og avkjøl.

Kjevle ut butterdeigen litt og skjær hver deigplate i to firkanter. Kjevle deretter litt slik at firkantene blir tynnere og litt større. Legg soppblandingen midt på butterdeigen. Pensle langs kantene med vispet egg. Brett sammen til trekantete pakker og trykk rundt kanten med gaffel slik at deigen sitter sammen langs kantene.

Pensle pirogene godt med pisket egg. Stek dem midt i ovnen ved 200 C i ca. 25 minutter. De spises lunkne eller avkjølt på en seng av strimlede salatblader. Drypp litt vineddiksdressing eller noen dråper mild balsamicoeddik over salaten. Server den straks.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12646)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Russland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Piroger med sopp.Piroger med sopp.
Denne retten har 205,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjampinjongpanne med fetaost.Sjampinjongpanne med fetaost.
Denne retten har 148,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Falske snegler.Falske snegler.
Denne retten har 78,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Piroger med sopp og gulrøtter.Piroger med sopp og gulrøtter.
Denne retten har 108,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.