Fotograf:
Arla Foods
Piroger med sopp og gulrøtter inneholder
109 Kalorier,
15 g Karbo,
4 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Piroger med sopp og gulrøtter har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Piroger med sopp og gulrøtter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3484 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Piroger med sopp og gulrøtter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 108.68 | 248.18 | Kcal |
Protein | 4.42 | 10.09 | gram |
Karbohydrat | 14.88 | 33.98 | gram |
Kostfiber | 2.33 | 5.32 | gram |
Fett | 2.98 | 6.81 | gram |
Mettet fett | 1.27 | 2.90 | gram |
Salt | 0.72 | 1.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.27 | Kr 7.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 370 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør gjær ut i vann og tilsett egg, salt, olje og rugmel. Tilsett hvetemel litt og litt av gangen og rør deigen godt. Ta deigen ut på bordplaten og elt den sammen. La deigen heve tildekket i ca. 1 time.
Fyll:
Gjør sjampinjonger, gulrøtter, løk og hvitløk i stand. Del soppene i to og riv gulrøtter og løk grovt. Stek soppene i en tørr panne, til de begynner å avgi væske, tilsett så olje og stek gulrøtter, løk og hvitløk sammen med soppene et par minutter. Dryss med merian, salt og pepper. Ta pannen av varmen. Skjær osten i terninger og vend de med grønnsakene. La det avkjøle.
Del deigen i 8 stykker. Bank hver deigklump ut med håndroten til en flat, rund plate. Pensle kanterne med vann. Fordel fyllet på deigen. Fold en kant inn over fyllet på hver side av pirogene, slik at det dannes en "båt" med fyll, som er åpen på midten. Lukk deigen godt sammen i endene.
Dryss med paprika. Legg pirogene på en plate med bakepapir og la dem etterheve i 15 minutter. Stek de midt i ovnen- til de er gylne.
Steketid:
Ca. 20 min. ved 200°C.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Arla Foods
(Intern: 30720)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Innlagt dato:2013-12-07
Oppdatert dato:2013-12-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift