Pizza med gul paprika og kapers inneholder
159 Kalorier,
15 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Pizza med gul paprika og kapers har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza med gul paprika og kapers er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4984 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza med gul paprika og kapers!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 159.30 | 919.00 | Kcal |
Protein | 8.63 | 49.79 | gram |
Karbohydrat | 14.63 | 84.40 | gram |
Kostfiber | 1.36 | 7.85 | gram |
Fett | 7.06 | 40.73 | gram |
Mettet fett | 3.45 | 19.90 | gram |
Salt | 0.76 | 4.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.47 | Kr 25.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 577 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 225 C.
Kjevle eller klem deigen ut til en rund leiv, ca 1/2 cm tykk og 23 cm i diameter. La den være ca 1 cm tykk i kanten. Pass på at den ikke blir for tynn i midten. Mel et stekebrett og legg leiven midt på. Vær lett på hånden!
Fordel mozzarellaosten jevnt på deigen. Legg tomatskivene, paprikastrimler og kapers i et lag oppå. Krydre med salt og pepper etter smak. Drypp litt olivenolje over.
Stek pizzaen på nederste rille i ovnen i ca 15 min., til skorpen er sprø og gyllen. Ta pizzaen ut og legg den på en middagstallerken. Dryss persille over. Gi den noen ekstra dråper olivenolje om du vil. Server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6091)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.