Pizza med løk, ansjos og oliven inneholder
174 Kalorier,
17 g Karbo,
4 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Pizza med løk, ansjos og oliven har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza med løk, ansjos og oliven er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7332 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza med løk. ansjos og oliven!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 174.38 | 954.03 | Kcal |
Protein | 4.34 | 23.74 | gram |
Karbohydrat | 16.66 | 91.15 | gram |
Kostfiber | 1.90 | 10.39 | gram |
Fett | 9.62 | 52.63 | gram |
Mettet fett | 1.45 | 7.93 | gram |
Salt | 1.73 | 9.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.67 | Kr 25.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 547 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm 2 ss olivenolje i en stor, tykkbunnet gryte. Ha i løken og la den surre i ca. 10 minutter ved middels varme til den er gyllen og myk. Rør om innimellom. Smak til med salt og pepper. Ta gryten av platen.
Forvarm stekeovnen til 225 C.
Kjevle eller klapp deigen ut til en rund leiv, ca 1/2 cm tykk og 23 cm i diamater. La den være ca. 1 cm tykk i kanten. Pass på at den ikke blir for tynn i midten. Mel et stekebrett og legg deigen forsiktig midt på.
Strø løken jevnt over deigen. Fordel tomatskivene oppå løken. Skjær ansjosen i passe biter og spre over tomaten. Legg oliven på toppen. Dryss oregano over det hele. Krydre etter smak med salt og pepper. Drypp på litt olivenolje.
Stek pizzaen på nederste rille i ovnen i ca 15 minutter, til skorpen er sprø og gyllen. Ta pizzaen ut og legg den på en middagstallerken. Gi den noen ekstra dråper olivenolje om du vil. Server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6096)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift