Pizza med løk. ansjos og oliven



Pizza med løk, ansjos og oliven inneholder 174 Kalorier, 17 g Karbo, 4 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Pizza med løk, ansjos og oliven har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pizza med løk, ansjos og oliven er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 7332 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2ssolivenolje, samt litt til drypping
1stk liteløk i skiver
1dashsalt
1dashnykvernet pepper
1stknapolitansk pizzadeig (se egen oppskrift) hevet to ganger
hvetemel til utbaking
Ca 5skive(r)tomat, kuttet i ca. 1/2 cm tykke skiver
5stk filetansjosfileter, renset og klappet tørre
10stksorte oliven i lake, uten stein
0,5tstørket, smuldret oregano




Næringsdeklarasjon for Pizza med løk. ansjos og oliven!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier174.38954.03Kcal
Protein4.3423.74gram
Karbohydrat16.6691.15gram
Kostfiber1.9010.39gram
Fett9.6252.63gram
Mettet fett1.457.93gram
Salt1.739.48gram
Pris på oppskriftenKr 4.67Kr 25.55Kroner
Hele oppskriften veier547 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo38,21 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Varm 2 ss olivenolje i en stor, tykkbunnet gryte. Ha i løken og la den surre i ca. 10 minutter ved middels varme til den er gyllen og myk. Rør om innimellom. Smak til med salt og pepper. Ta gryten av platen.

Forvarm stekeovnen til 225 C.

Kjevle eller klapp deigen ut til en rund leiv, ca 1/2 cm tykk og 23 cm i diamater. La den være ca. 1 cm tykk i kanten. Pass på at den ikke blir for tynn i midten. Mel et stekebrett og legg deigen forsiktig midt på.

Strø løken jevnt over deigen. Fordel tomatskivene oppå løken. Skjær ansjosen i passe biter og spre over tomaten. Legg oliven på toppen. Dryss oregano over det hele. Krydre etter smak med salt og pepper. Drypp på litt olivenolje.

Stek pizzaen på nederste rille i ovnen i ca 15 minutter, til skorpen er sprø og gyllen. Ta pizzaen ut og legg den på en middagstallerken. Gi den noen ekstra dråper olivenolje om du vil. Server straks.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6096)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Løkpizza.Løkpizza.
Denne retten har 123,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Turpizza med karamellisert løk.Turpizza med karamellisert løk.
Denne retten har 177,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Løkpizza med ansjos.Løkpizza med ansjos.
Denne retten har 154,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.