Fotograf:Matprat.no Turmat trenger slett ikke bare å være pølser. Hva med en pizza på tur? Her en oppskrift med karamellisert løk og spekeskinke. Herlig!
1. Rens sjalottløk og skjær den i tynne skiver. Stek den gyllen og myk i pannen sammen med litt smør. Tilsett buljongpulver, vann og sukker. La det surre i ca. ti minutter.
2. Fordel ost på polarbrødene, legg på den karamelliserte løken.
3. Stek i forvarmet ovn på 200 grader i ca. ti minutter, eller til osten er smeltet.
4. Avkjøl de små pizzaene. Ta med spekeskinke og ruccula, og legg på pizzaen rett før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 36724)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pizza Innlagt dato:2022-11-21
Oppdatert dato:2022-11-21