Fotograf:
Synøve Dreyer
Pizza til middag er både lettvint og smakfullt. Røykt laks passer veldig godt på en sprø pizzabunn sammen med pesto, tomat, frisk oregano og mozzarella. Oppskriften inneholder
224 Kalorier,
18 g Karbo,
11 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza med pesto, mozzarella og røykelaks er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3080 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza med pesto. mozzarella og røykelaks!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 224.13 | 609.41 | Kcal |
Protein | 11.08 | 30.13 | gram |
Karbohydrat | 17.50 | 47.58 | gram |
Kostfiber | 1.85 | 5.03 | gram |
Fett | 11.79 | 32.06 | gram |
Mettet fett | 2.81 | 7.64 | gram |
Salt | 1.04 | 2.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.52 | Kr 25.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 088 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg pizzabunnen på bakepapir på stekebrett.
Stryk på et jevnt lag pesto, dekk med tomatskiver og dryss salt, pepper og finhakket oregano over.
Skjær ost i tynne skiver og legg dem på. Stek pizzaen midt i ovnen til bunnen er gjennomstekt og osten begynner å smelte.
Legg strimler av røykt laks på toppen før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29330)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-05-19
Oppdatert dato:2012-05-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift