Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Laksepizza oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Laksepizza



Laksepizza oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Fisk er sjelden vare på pizza, men kan virkelig anbefales.En smaksrik pizza med god grov bunn. Ekstra hyggelig å servere når den er formet som en glad laks. Embrik, Wilhelm og Fredrik står bak denne oppskriften som kom til finalen i konkurransen Skolepizza 2014.

Oppskriften inneholder 214 Kalorier, 15 g Karbo, 13 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Laksepizza er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Deig:

2,5dlfullkornshvetemel
2dlhvetemel
2dlvann
0,5tssalt
2ssrapsolje
2sssukker
50grgjær

Fyll:

1boks(er)økologisk tomatpuré
1stkrød chili
1håndfull(er)friske spinatblader
15stksorte oliven uten stein
350grlaksefilet
20grsoltørkede tomater
2ssfrisk oregano
50grrevet parmesan
100grrevet mozzarella
100grrevet lettere norvegia




Næringsdeklarasjon for Laksepizza!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier214.333 207.88Kcal
Protein13.19197.41gram
Karbohydrat15.24228.10gram
Kostfiber2.4736.97gram
Fett10.63159.10gram
Mettet fett3.3950.74gram
Salt1.0014.98gram
Pris på oppskriftenKr 9.54Kr 142.79Kroner
Hele oppskriften veier1 497 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje og salt. Spe med melet til deigen slipper bollen.
2. La heve under et klede i 15 minutter. Kjevle deigen ut på en benk og skjær ut en fiskeformet pizzabunn. Plasser bunnen i en langpanne med bakepapir under.
3. Fordel tomatpuré utover bunnen. Finhakk chili. Skjær spinatblader, soltørkede tomater, oliven og laks i biter. Fordel dette over bunnen, strø på frisk oregano og dekk til slutt med den revne osten.
4. Stekes på 225 °C i varmluft i 10–15 minutter.

Tips:
Server laksepizzaen nystekt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31471)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Innlagt dato:2014-06-05
Oppdatert dato:2014-06-05
Lesere: 2217 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet pizza med røkt laks.Grillet pizza med røkt laks.
Denne retten har 249,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Laksepizza.Laksepizza.
Denne retten har 214,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pizza med pesto, mozzarella og røykelaks.Pizza med pesto, mozzarella og røykelaks.
Denne retten har 223,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.