Pizza med pinnekjøtt



Pizza med pinnekjøtt oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Pizza er skikkelig kosemat! Og en perfekt måte å bruke opp rester på - her har vi toppet pizzaen med rester av pinnekjøtt, rødkål og deilig ost! Du kan bruke en halvstekt pizzabunn eller lage en pizzadeig selv.

Oppskriften inneholder 210 Kalorier, 19 g Karbo, 11 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pizza med pinnekjøtt er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3050 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
150grrester av pinnekjøtt
1stkhalvstekt pizzabunn (á 180 g)
3sshvit pizzasaus
150grrevet hvitost
0,25stkrødkål
0,5stkrødløk
3sshakkede tørkede tranebær




Kalorier og næringsinnhold i Pizza med pinnekjøtt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier210.191 204.39Kcal
Protein10.7861.77gram
Karbohydrat18.96108.64gram
Kostfiber2.1012.03gram
Fett9.6755.41gram
Mettet fett4.6926.87gram
Salt0.482.77gram
Pris på oppskriftenKr 6.71Kr 38.45Kr .-
Hele oppskriften veier1 146 totalt573 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo36,08 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens rester av pinnekjøtt fri for bein og fett om ikke dette allerede er gjort. Jobben blir enklere om pinnekjøttet er litt lunt.
Legg pizzabunnen på en bakepapirkledd stekeplate. Smør på pizzasaus og dryss på ost.
Snitt rødkål fint, bruk eventuelt en ostehøvel til å skjære tynne strimler. Rens rødløk, og skjær den i tynne båter.
Legg rødkål, rester av pinnekjøtt og rødløk på pizzaen.
Stek pizzaen i stekeovn på 230 °C til osten er smeltet og bunnen er deilig sprø, 6-7 minutter.
Topp pizzaen med tørkede tranebær. En rømmedressing smaker også godt til.

Pizzadeig 4 stk

Ingredienser
3 dl lunkent vann
½ pk fersk gjær
2 ss olje
½ ts salt
ca. 7 dl hvetemel

Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt.
Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.
Kjevle så ut passende pizzabunner og følge fremgangsmåten over mht steking.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 34916)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pizza
Innlagt dato:2019-12-20
Oppdatert dato:2019-12-20


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pizza med pinnekjøtt.Pizza med pinnekjøtt.
Denne retten har 210,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lamme pizza.Lamme pizza.
Denne retten har 177,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pizza med lammekjøtt.Pizza med lammekjøtt.
Denne retten har 174,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.