Pizza med spinat. pølse. salami og rød paprika



Pizza med spinat, pølse, salami og rød paprika inneholder 185 Kalorier, 9 g Karbo, 11 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Pizza med spinat, pølse, salami og rød paprika har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pizza med spinat, pølse, salami og rød paprika er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3813 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1stkrød paprika
125gritaliensk pølse, uten skinn og smuldret - eller pølse etter smak
150grspinat uten stilker
1dashsalt
1stknapolitansk pizzadeig (se egen oppskrift), hevet to ganger
hvetemel til utbaking
0,75dlrå tomatsaus
2skive(r)løk, delt i to
4tynn(e) skive(r)salami, strimlet
1tynn(e) skive(r)prosciutto eller spekeskinke, grovhakket
125grmozzarellaost i skiver
2ssnyrevet parmesanost




Næringsdeklarasjon for Pizza med spinat. pølse. salami og rød paprika!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier185.391 867.34Kcal
Protein10.52105.96gram
Karbohydrat9.1792.36gram
Kostfiber1.3413.50gram
Fett11.55116.34gram
Mettet fett4.9649.96gram
Salt1.4915.05gram
Pris på oppskriftenKr 10.19Kr 102.64Kroner
Hele oppskriften veier1 007 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo19,78 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Forvarm stekovnen til 225 C. Grill eller rist paprikaen på et stekebrett under grillen eller i ovnen til skallet er lett svidd hele veien rundt. Vend den når det trenges. Legg paprikaen rett fra ovnen i en bolle og dekk godt til. La den dampe seg lunken i ca. 15 minutter. Flå den. Del den i to på langs, skrap ut frøene og skjær bort seige, hvite ribber. Kutt den til slutt i lange, tynne strimler.

Surr pølsen i en stekepanne ved middels varme i 5-10 minutter til kjøttet danner fine, gjennomstekte smuler. Rør ofte.

Skyll i mellomtiden spinaten, men ikke tørk den. Legg den i en kasserolle og strø på litt salt. Kok den myk under lokk ved middels varme i 2-4 minutter. Vend av og til. Slå av vannet. Kryst ut resterende væske og grovhakk spinaten.

Forvarm stekeovnen til 225 C.

Kjevle eller klem deigen ut til en rund leiv, ca. 1/2 cm tykk og 23 cm i diameter. La den være ca 1 cm tykk i kanten. Pass på at den ikke blir for tynn i midten. Mel et stekebrett og legg forsiktig leiven midt på.

Hell tomatsausen midt på leiven. Bre sausen utover med baksiden av en skje. La det være en 2,5 cm sausfri rand ytterst. Fordel pølsekjøttet over sausen. Fordel spinat, paprika, løk, salami og skinke på pølsekjøttet. Legg mozzarellaost på toppen og gi det hele et lett dryss parmesan.

Stek pizzaen på nederste rille i ovnen i ca. 15 minutter, til skorpen er sprø og gyllen. Ta pizzaen ut og legg den på en middagstallerken. Server straks.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6104)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pizza med purre og chorizo.Pizza med purre og chorizo.
Denne retten har 185,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nanpizza med salami.Nanpizza med salami.
Denne retten har 246,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.