Pizza med spinat, pølse, salami og rød paprika inneholder
185 Kalorier,
9 g Karbo,
11 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Pizza med spinat, pølse, salami og rød paprika har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza med spinat, pølse, salami og rød paprika er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3813 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza med spinat. pølse. salami og rød paprika!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 185.39 | 1 867.34 | Kcal |
Protein | 10.52 | 105.96 | gram |
Karbohydrat | 9.17 | 92.36 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 13.50 | gram |
Fett | 11.55 | 116.34 | gram |
Mettet fett | 4.96 | 49.96 | gram |
Salt | 1.49 | 15.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.19 | Kr 102.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 007 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,78 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm stekovnen til 225 C. Grill eller rist paprikaen på et stekebrett under grillen eller i ovnen til skallet er lett svidd hele veien rundt. Vend den når det trenges. Legg paprikaen rett fra ovnen i en bolle og dekk godt til. La den dampe seg lunken i ca. 15 minutter. Flå den. Del den i to på langs, skrap ut frøene og skjær bort seige, hvite ribber. Kutt den til slutt i lange, tynne strimler.
Surr pølsen i en stekepanne ved middels varme i 5-10 minutter til kjøttet danner fine, gjennomstekte smuler. Rør ofte.
Skyll i mellomtiden spinaten, men ikke tørk den. Legg den i en kasserolle og strø på litt salt. Kok den myk under lokk ved middels varme i 2-4 minutter. Vend av og til. Slå av vannet. Kryst ut resterende væske og grovhakk spinaten.
Forvarm stekeovnen til 225 C.
Kjevle eller klem deigen ut til en rund leiv, ca. 1/2 cm tykk og 23 cm i diameter. La den være ca 1 cm tykk i kanten. Pass på at den ikke blir for tynn i midten. Mel et stekebrett og legg forsiktig leiven midt på.
Hell tomatsausen midt på leiven. Bre sausen utover med baksiden av en skje. La det være en 2,5 cm sausfri rand ytterst. Fordel pølsekjøttet over sausen. Fordel spinat, paprika, løk, salami og skinke på pølsekjøttet. Legg mozzarellaost på toppen og gi det hele et lett dryss parmesan.
Stek pizzaen på nederste rille i ovnen i ca. 15 minutter, til skorpen er sprø og gyllen. Ta pizzaen ut og legg den på en middagstallerken. Server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6104)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift