Fotograf:Rosemarie Rodriguez Vår versjon ser ikke helt ut som oppskriften, men vi brukte en stor pizzadeig og i tillegg cherrytomater. Men kombinasjonen her med mozzarella, tomat og basilikum er bra og passer sammen.
Pynt gjerne med basilikum før servering.
Her er det jo og god mulighet for å bruke ferdig deig, ferdig saus og gjøre det enkelt.
Kjevle eller klapp deigen ut til en rund leiv, ca 1/2 cm tykk og 23 cm i diameter. La den være ca 1 cm tykk i kanten. Pass på at den ikke blir for tynn i midten. Mel et stekebrett og legg leiven midt på. Vær lett på hånden!
Ha tomatsaus med basilikum midt på deigen. Bruk baksiden av en skje og bre sausen utover. La det være en 2,5 sausfri rand ytterst. Legg basilikumbladene oppå sausen. Legg mozzarellaskivene jevnt over det hele.
Stek pizzaen på nederste rille i ovnen i ca 15 minutter, til skorpen er sprø og gyllen. Ta pizzaen ut og legg den på en middagstallerken. Server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 6105)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-10-07
Oppdatert dato:2016-10-07