Fotograf:
Frukt.no
Hverdagspizza, vegetar inneholder
150 Kalorier,
29 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Hverdagspizza, vegetar har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hverdagspizza, vegetar er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hverdagspizza. vegetar!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 150.09 | 432.07 | Kcal |
Protein | 4.42 | 12.72 | gram |
Karbohydrat | 28.65 | 82.48 | gram |
Kostfiber | 2.20 | 6.33 | gram |
Fett | 1.49 | 4.29 | gram |
Mettet fett | 0.17 | 0.49 | gram |
Salt | 0.63 | 1.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.61 | Kr 7.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 152 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 76,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smuldre gjæren i en bakebolle. Tilsett lunkent vann og rør inn honning, salt og mel til en smidig deig. Sett deigen til heving i ca. 30 minutter.
Ta deigen ut på bakebordet, og kjevl den ut til 1 cm tykk leiv. Legg den på bakepapir på en stekeplate.
Skjær tomater i tynne skiver og løk i tynne ringer. Legg tomat og løk utover deigen, og slå over litt god olje. Strø på hakket frisk timian og salt.
La brødet heve i ca. 25 minutter. Stek brødet ved 200 grader C i ca. 20 minutter på nederste rille i ovnen. Del i biter og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6421 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 24014)
Kategori:
Pizza
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-22
Oppdatert dato:2007-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift